Regidor. Pol Carrión i Huguet

Càrrec Regidor

Partit polític Esquerra Republicana de Catalunya

Perfil

Vaig néixer a Barcelona l’any 1987, tot i que he viscut i he estat vinculat al barri antic de Sant Adrià des del primer moment. Soc llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra, i màster de Polítiques Públiques i Socials per la Universitat Pompeu Fabra i la Johns Hopkins University. 

Militant d'Esquerra Republicana des de l'any 2015, he ostentat diversos càrrecs a la secció local de Sant Adrià i a la comarca del Baix Besòs. Prèviament havia estat vinculat a d’altres moviments polítics, tots ells en l’àmbit de l’esquerra catalanista.

Trajectòria professional

A nivell professional, després de treballar a diverses consultores petites de Barcelona, vaig començar a exercir com a coordinador acadèmic a la UPF Barcelona School of Management, tasca que desenvolupo des del 2013. Al mateix temps, soc el responsable administratiu d’un centre de recerca a la Universitat Pompeu Fabra que focalitza la seva activitat en l’estudi de les desigualtats, l’impacte del canvi climàtic i la integració europea.

Accedeixo per primer cop com a regidor de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

Tipus Càrrec electe

Retribució anual bruta 0 €

Indemnitzacions anuals (màxim) 9240 €

Activitats i béns DBPA_Pol Carrión.pdf

Membre de Comissions Informatives