Regidora. Cristina Meseguer i Luque

Càrrec Regidora

Partit polític Esquerra Republicana de Catalunya

Perfil

Nascuda a Sant Adrià de Besòs, el 19 setembre de 1997. Estudiant el grau de Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb doble menció en Psicologia Clínica de la Infància i l’Adolescència i en Psicologia de la Salut.

Des del voluntariat compromès, ha lluitat per la integració dels col·lectius en risc d’exclusió, així com ha participat activament en l’ONG Bona Voluntat en Acció (Poble-sec), en l’àrea d’alimentació.

Afiliada a les Joventuts d’Esquerra Republicana des dels 18 anys on ha desenvolupat tasques de secretària d’activisme i portaveu a la secció local de Sant Adrià, tasques de secretària de finances a la regional Maresme i Baix Besòs. Actualment desenvolupa tasques de secretària d’organització a la secció local de Jovent Republicà Sant Adrià, i de secretària de política municipal a la regional Maresme i Baix Besòs. És la seva primera legislatura com a regidora d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.

Trajectòria professional

La seva trajectòria professional comença el 2016, treballant com a Steward (hostessa) pel FC Barcelona a través de l’empresa Adecco Outsorcing, on a dia d’avui continua treballant. També ha treballat durant el 2019 amb BarnaPorters, com a controladora d’accessos.

Ha col·laborat també en diversos projectes de recerca amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

Tipus Càrrec electe

Membre de Comissions Informatives

Retribució anual bruta 0 €

Indemnitzacions anuals (màxim) 9240 €

Activitats i béns DBPA_Cristina Meseguer.pdf

Correu electrònic cmeseguer@sant-adria.net