Benvinguts al
Blog de l'Alcalde
Joan Callau i Bartolí

Aquest blog vol ser un espai de reflexió sobre els més diversos aspectes que conflueixen en la nostra ciutat. Voldria compartir-los amb vosaltres en aquest nou espai.

Blog

La greu situació del barri de La Mina i les peticions que vaig fer als diputats del Parlament de Catalunya

24/01/2019

El passat dijous 17 de gener vaig comparèixer a petició pròpia davant dels diputats de diversos grups del Parlament de Catalunya per tal de exposar com alcalde de Sant Adrià de Besòs el meu neguit i preocupació per la situació desesperada que es viu al barri de La Mina per l’increment de la venda i el consum de droga.

Carta als veïns de desembre

03/12/2018

Agrair als ciutadans la seva participació en el procès de les 3 xemeneies, demanar la vostra col·laboració cívica per mantenir els carrers nets i endreçats i informar-vos d'un nou carril bici al carrer de Guipúscoa.

Carta als veïns de novembre

29/10/2018

Un dels aspectes positius, dels molts que té haver recuperat el riu Besòs, és que ens ha permès desenvolupar un seguit d’activitats d’EDUCACIÓ AMBIENTAL. Aquestes activitats han arribat, durant el 2017, a 4.787 persones, de les quals 2.528 hi han participat a través dels centres educatius i 2.259 han estat públic en general. En aquest sentit, la programació de la Jugatecambiental , que s’ha consolidat com una activitat d’èxit a la nostra ciutat, n’és un bon exemple.

Intervenció en l’apertura de la Sessió Informativa de les Tres Xemeneies

01/10/2018

Us deixo la meva intervenció en l’apertura de la Sessió Informativa que marca l’inici del procés de participació sobre el planejament de les Tres Xemeneies. L’acte va tenir lloc al Casal de Cultura de Sant Adrià el passat 27 de setembre.

Veure totes les entrades

Xarxes socials

Galeria de Vídeos

Veure tota la galeria

Històric d'entrades