Entrades

Carta als veïns de desembre

Carta als veïns de desembre

Agrair als ciutadans la seva participació en el procès de les 3 xemeneies, demanar la vostra col·laboració cívica per mantenir els carrers nets i endreçats i informar-vos d'un nou carril bici al carrer de Guipúscoa.

Carta als veïns de desembre - Llegir Més

Carta als veïns de novembre

Carta als veïns de novembre

Un dels aspectes positius, dels molts que té haver recuperat el riu Besòs, és que ens ha permès desenvolupar un seguit d’activitats d’EDUCACIÓ AMBIENTAL. Aquestes activitats han arribat, durant el 2017, a 4.787 persones, de les quals 2.528 hi han participat a través dels centres educatius i 2.259 han estat públic en general. En aquest sentit, la programació de la Jugatecambiental , que s’ha consolidat com una activitat d’èxit a la nostra ciutat, n’és un bon exemple.

Carta als veïns de novembre - Llegir Més

Intervenció en l’apertura de la Sessió Informativa de les Tres Xemeneies

Intervenció en l’apertura de la Sessió Informativa de les Tres Xemeneies

Us deixo la meva intervenció en l’apertura de la Sessió Informativa que marca l’inici del procés de participació sobre el planejament de les Tres Xemeneies. L’acte va tenir lloc al Casal de Cultura de Sant Adrià el passat 27 de setembre.

Intervenció en l’apertura de la Sessió Informativa de les Tres Xemeneies - Llegir Més

Millors oportunitats

Millors oportunitats

La crisi ha deixat i està deixant efectes molt greus a les nostres ciutats, especialment als barris vulnerables, on les situacions d'atur i de pobresa han augmentat el nombre de ciutadans que estan en situació crònica de pobresa. Els ajuntaments hi estan esmerçant prioritats i recursos. En el cas de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, la despesa més elevada del pressupost municipal es destina a l'Àrea de Serveis Socials. L'any 2015 va passar per Serveis Socials prop del 19% de la població de la ciutat i el 2016 va ser del 17%. Les situacions a atendre són moltes i diverses: necessitats urgents, habitatge, pobresa energètica, atenció a la llar... A Sant Adrià el 4,4% dels habitatges són habitatges socials, en què la majoria dels llogaters paguen com a molt 150 €

Millors oportunitats - Llegir Més

L'Ajuntament redueix a més de la meitat el seu deute

L'Ajuntament redueix a més de la meitat el seu deute

Durant el 2016 hem reduït el deute de 151 euros per habitant a 62 euros per habitant

L'Ajuntament redueix a més de la meitat el seu deute - Llegir Més