5è any consecutiu amb les taxes i ordenances municipals congelades

En el Ple d'octubre hem aprovat les taxes i ordenances municipals. Per cinquè any consecutiu les hem congelat. Aquest és un fet molt important ja que ho fem dins de la crisi que dura des del 2008. En primer lloc vull tornar a felicitar l'equip econòmic de l'Ajuntament, amb el regidor Pere Rivero al davant i l'interventor municipal que any a any han aconseguit mantenir l'Ajuntament de Sant Adrià sanejat sense augmentar la pressió fiscal sobre els ciutadans.

Al contrari, hem millorat algunes bonificacions: hem passat del 50 al 60% la bonificació de les plusvàlues pels pisos transmesos entre familiars de primer grau. Hem baixat el tipus de l'IBI per a absorvir l'augment del 10% del valor cadastral. Hem pujat el llindar d'ingressos per a què les famílies nombroses puguin accedir a la bonificació del 50% de l'IBI. Hem aplicat una baixa de preus en les tarifes del servei domiciliari de les persones de la tercera edat.

Treballem, des de fa anys, per a mantenir i millorar la vida dels ciutadans de Sant Adrià, sobetot en aquests temps difícils per ajudar a que ningú quedi al marge. Sé que tenim problemes, entre ells la gestió de les instal.lacions esportives, però us puc assegurar que ho afrontarem i ens en sortirem. A vegades les solucions no só lo immediates que ens agradaria.