Benvinguts al
Blog de l'Alcalde
Joan Callau i Bartolí

Aquest blog vol ser un espai de reflexió sobre els més diversos aspectes que conflueixen en la nostra ciutat. Voldria compartir-los amb vosaltres en aquest nou espai.

Blog

Carta als veïns de juliol

08/07/2019

A través d’aquestes ratlles vull agrair a tota la ciutadania de Sant Adrià la seva participació en les eleccions municipals del passat 26 de maig, perquè és important refermar la democràcia en cada convocatòria electoral.

Carta als veïns de maig

03/05/2019

Una de les nostres màximes prioritats al llarg del mandat que ara s’acaba ha estat la JUSTÍCIA SOCIAL. Això vol dir que en un context de crisi econòmica, on els ciutadans treballadors han estat els més afectats, havíem de prioritzar i hem prioritzat les polítiques de PROTECCIÓ SOCIAL, LES OCUPACIONALS i LES EDUCATIVES (sobretot beques).

Paraules de l'Alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau en l'acte de lliurament de la IX edició dels Premis Ciutat de Sant Adrià

02/05/2019

En primer lloc, vull felicitar als premiats d'aquesta 9a edició dels Premis Ciutat: ASSOCIACIÓ PRO-DISMINUÏTS PSÍQUICS DE SANT ADRIÀ, CASTELLERS «ELS PASSADORS», FEDERACIÓ CATALANA D’ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES, ALDEES INFANTILS, RAIMON MATEU, EUGENI CANALS (biòleg i divulgador científic), XAVIER LARRUY (ornitòleg) , VÍCTOR JAVIER I JOSÉ MARIA SEPÚLVEDA, ANGELO SCOTTI, PEDRO GARCIA.

Carta als veïns d'abril

01/04/2019

A Sant Adrià tenim entitats i associacions de tota mena: esportives, culturals, socials, solidàries, veïnals i reivindicatives que fan de la nostra una ciutat amb una xarxa associativa molt important.

Carta als veïns de març

02/03/2019

Tinc el convenciment que les societats, per a funcionar bé i garantir una bona convivència ciutadana, han de tenir un equilibri intern que es fonamenti en l’accés de totes les persones als serveis bàsics de salut, educació, habitatge...

Parlament de l’alcalde Joan Callau en l’acte d’homenatge a les executades i executats del Camp de la Bota

01/03/2019

Alcaldessa de Barcelona, regidors i regidores de Sant Adrià i Barcelona, entitats i associacions de la Memòria Històrica, ciutadans i ciutadanes.

Carta al veïns de gener-febrer

01/02/2019

El dilluns 21 de gener es va fer la sessió de retorn a la ciutadania del procés de participació a l’àmbit de les Tres Xemeneies, amb una gran afluència de ciutadans i ciutadanes. Aquesta sessió és fruit de les cinc anteriors que, amb unes durades d’entre dues i quatre hores, van comptar amb una mitjana de més de cinquanta assistents.

La greu situació del barri de La Mina i les peticions que vaig fer als diputats del Parlament de Catalunya

24/01/2019

El passat dijous 17 de gener vaig comparèixer a petició pròpia davant dels diputats de diversos grups del Parlament de Catalunya per tal de exposar com alcalde de Sant Adrià de Besòs el meu neguit i preocupació per la situació desesperada que es viu al barri de La Mina per l’increment de la venda i el consum de droga.

Carta als veïns de desembre

03/12/2018

Agrair als ciutadans la seva participació en el procès de les 3 xemeneies, demanar la vostra col·laboració cívica per mantenir els carrers nets i endreçats i informar-vos d'un nou carril bici al carrer de Guipúscoa.

Veure totes les entrades

Xarxes socials

Galeria de Vídeos

Veure tota la galeria

Històric d'entrades