Endesa fa una aportació econòmica per ajudar a les petites empreses i autònoms

Ahir 28 de desembre es va aprovar en el Ple de l’Ajuntament un acord entre Endesa i el consistori pel qual Endesa dona 150.000 € per a la línia d’ajuts econòmics de suport a les petites empreses i els autònoms que es mantenen actius després del confinament.

Aquest projecte està destinat a la concessió d’ajudes a persones treballadores autònomes i micro i petites empreses perquè puguin mantenir l’activitat econòmica. Cobreix aspectes com ara despeses salarials de contractes laborals, atenció a persones dependents a càrrec de la persona autònoma (inclosos menors); implantació de mesures de seguretat en l’empresa vinculades a la Covid-19; subministrament de serveis bàsics, comunicacions, lloguers i assegurances de l’àmbit professional; inversió en tecnologia necessària per a la incorporació del teletreball a l’empresa i formació en l’àmbit professional. L'aportació d'Endesa dona continuïtat a les mesures que l'Ajuntament va encetar per al manteniment de l'activitat econòmica al municipi.


Endesa vol sumar-se a l’esforç global que s’està fent per combatre el coronavirus a Espanya i per pal·liar les conseqüències socioeconòmiques derivades de la crisi sanitària. És per això que va aprovar un Pla de Responsabilitat Pública dotat de 25 MEUR per contribuir a fer front a les conseqüències socials i econòmiques derivades de la pandèmia. A través d’aquest fons, l’energètica dona suport a entitats públiques i privades que realitzen accions contra els efectes de la Covid-19, particularment en aquells territoris en què Endesa té implantació i presència.


En breu publicarem les bases de l’ajuda i els canals per demanar-la. Estigueu atents a la nostra web i les nostres xarxes.