Jornada. Inserció laboral: empreses i entitats. Parlem el mateix llenguatge?

El 26 de febrer es realitza la jornada Inserció laboral: Empreses i entitats. Parlem el mateix llenguatge? Organitzada per l'ajuntament de Sant Adrià amb la col·laboració de Formació i Treball s'emmarca en les activitats de la xarxa de recursos laborals de Sant Adrià de Besòs.

El dia 26 de febrer es realitza a Sant Adrià de Besòs, la jornada Inserció laboral: Empreses i entitats. Parlem el mateix llenguatge? Que vol analitzar les relacions entre empreses, administració i entitats en la implementació d’accions de millora de l’ocupabilitat.

Organitzada per l’ajuntament de Sant Adrià amb la col·laboració de Formació i Treball aquesta jornada s’engloba en les activitats de la xarxa de recursos laborals de Sant Adrià de Besòs on participen administracions i entitats que porten a terme accions d’orientació i inserció laboral al municipi.  Aquesta xarxa, nascuda el febrer de 2018, té com a objectius establir mecanismes de comunicació i coordinació que aportin una major eficiència a la feina diària, generar coneixement del territori i crear espais de trobada i treball compartit dels tècnics participants.

La jornada es realitzarà a les instal·lacions de Formació i Treball al municipi. Compta amb la presència d’en Jordi Gusi, gerent de la Federació d’entitats catalanes d’acció social -ECAS- i cofundador de la cooperativa de consultoria estratègica Tandem Social, amb la  ponència «Inserció laboral: empreses i entitats. Necessitat o oportunitat?»  Després es durà a terme una taula rodona amb la presència d’empreses i entitats del territori que compartiran les seves experiències i propostes de millora.  Està prevista la participació en aquesta taula de Teresa Blasco de l’Escola d’idiomes Edist, Jaume Palou de Fc Tècnics i Tbiom, Astrid Mondejar  i Hector Suárez d’ Amiga, ETT Social, José Roldán del Casal dels infants i Nina Vila de Creu Roja. La jornada finalitzarà amb una visita guiada a les instal·lacions de Formació i Treball.