Detinguda una parella a Sant Adrià per vendre droga i tabac de contraban en un quiosc de llaminadures

Durant l'escorcoll es van comissar 89 cartons de tabac, 220 grams d'haixix, 113 targetes de l'ATM falses i diners en efectiu .
Detinguda una parella a Sant Adrià per vendre droga i tabac de contraban en un quiosc de llaminadures

material intervingut en el quiosc durant l'escorcoll

En el marc de les operacions conjuntes que des de finals del febrer realitzen la Policia Local de Sant Adrià i Mossos d'Esquadra al barri de la Mina, el passat 9 de març van detenir un home i una dona, de 57 i 45 anys i veïns del barri, acusats de vendre droga i tabac de contraban al quiosc de llaminadures que regentaven. La investigació es va iniciar a principis del passat mes de febrer davant les sospites que a l’establiment si estaven venent substàncies estupefaents i tabac de contraban. Així, el 9 de març, pels volts del migdia, es va fer una inspecció al quiosc amb la col·laboració de la Policia Local.

 

 

Durant l'escorcoll, els agents van trobar diversos productes il·lícits com ara 113 targetes multiviatges de l'ATM falses, 89 cartons de tabac de contraban, material pirotècnic que només es pot vendre en establiments habilitats, 220 grams d'haixix i 483 euros en efectiu. Davant d’aquests fets, els agents van detenir les dues persones que regentaven el quiosc per un delicte contra la salut pública i un delicte de receptació. En relació a la troballa del tabac de contraban, la parella va ser denunciada administrativament. Els arrestats van passar a disposició judicial l'endemà dels fets i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.