La situació meteorològica extraordinària obliga a tancar el poliesportiu Marina-Besòs de Sant Adrià
21-01-2020

Aquesta matinada els forts vents han fet volar la teulada de la piscina. Mentre s’adequa i neteja l’espai, l’Ajuntament ja ha sol·licitat una proposta tècnica de protecció i millora del mateix. Mentrestant, estudia la recol·locació de les entitats i abonats que fan ús a altres equipaments esportius.

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs segueix amb preocupació les greus conseqüències mediambientals del greu incendi d’una planta de reciclatge de dissolvents a Montornès del Vallès.
12-12-2019

Ahir es va produir un incendi de grans dimensions en una indústria a Montornès del Vallès, afectant severament la flora i la fauna del riu Besòs i també la desembocadura i les platges.

Benvinguts i benvingudes a Sant Adrià de Besòs,

Situada entre els municipis de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i la gran Barcelona, Sant Adrià de Besòs és un exemple de ciutat integradora i tolerant. Aquest tarannà és un reflex dels seus ciutadans i ciutadanes, persones humils i treballadores que amb el seu esforç i la seva empenta han estat clau per assolir el Sant Adrià d’avui en dia.

Ciutat costanera que, amb la transformació dels darrers anys, ha tornat a mirar al Mediterrani, amb platges i un port esportiu; que ha fet de la barrera natural del riu Besòs un espai de lleure del qual gaudeixen tant els adrianencs i adrianenques com veïns i veïnes d’altres municipis; que acull el Museu d’Història de la Immigració a Catalunya, un espai cultural que manté viva la memòria històrica del municipi.

Ciutat amb equipaments, ben comunicada, amb un teixit associatiu sòlid i actiu i sobretot amb projectes de futur que tenen com a objectiu la qualitat de vida de les persones que hi viuen.

Aquest web és una finestra oberta a Sant Adrià i al seu Ajuntament, on trobareu informació bàsica del municipi, dels seus equipaments, de les activitats que s’hi fan i de l’estructura i els serveis municipals.

D’altra banda, les noves tecnologies de la informació i la comunicació ens obren tot un ventall de possibilitats per millorar el servei als ciutadans i ciutadanes i aquest portal n’és una mostra. És per això que hem inclòs la Seu Electrònica, una eina molt útil que representa una aposta per una nova forma de relació entre el ciutadà i l’Administració més eficient, còmoda, àgil i transparent. D’aquesta manera també posem al vostre abast una oficina virtual oberta les 24 hores del dia, on podreu fer tràmits i consultes des de casa, a qualsevol hora i qualsevol dia.

Amb aquest portal donem un impuls a un Ajuntament més proper i més adaptat a les demandes de la societat adrianenca.

Us convido a fer-hi una passejada i descobrir la ciutat!


Joan Callau i Bartolí
Alcalde