Biografia

Una trajectòria política vinculada a la dignificació de la ciutat i la seva gent

Vaig néixer un 4 d'octubre de 1959 a Igualada, tot i que el meu poble d'origen és Santa Coloma de Queralt.

Vaig començar a militar al PSC als 20 anys, a partir d'un anhel juvenil de justícia social que amb els anys s'ha anat consolidant. Avui més que mai crec que és necessari lluitar per la igualtat de drets i oportunitats i aquesta continua sent la meva motivació principal per estar en política.

Vaig estudiar la carrera de Magisteri a Tarragona i fa uns 30 anys vaig venir a viure a Sant Adrià de Besòs per un d'aquells atzars de la vida. En aquesta ciutat he gaudit d’alguns dels moments més importants de la meva trajectòria vital i professional. Aquesta ha estat la ciutat que m'ha acollit i m'ha permès desenvolupar el meu projecte de vida personal - fundar una família amb dos fills- i també el meu projecte de vida social i polític. Tothom tenim llocs i espais als quals ens uneixen lligams emocionals, i Sant Adrià de Besòs és un dels meus.

Durant disset anys, abans d’accedir al càrrec d’alcalde, he estat al capdavant de l’àrea de Territori com a regidor, experiència que m’ha brindat moltes satisfaccions, entre d’altres l’oportunitat de veure des de primera línia la magnífica transformació d'aquell Sant Adrià dels anys 80 en el que tenim avui: un Sant Adrià molt més cohesionat, amb més serveis, més ben comunicat i amb molta més xarxa associativa.