“La llamada”, la proposta del Cicle de Cinema Gaudí per aquest mes de febrer

Divendres 16 de febrer, a les 20.30 h, a l’Ateneu Adrianenc

El proper divendres 16 de febrer es projectarà la pel·lícula del Cicle de Cinema Gaudí, “La llamada”, dirigida per Carlos Marqués-Marcet. La sessió serà a les 20. 30 h, a l’Ateneu Adrianenc.

El preu de l’entrada general serà de 4,5 €. Per als socis de l’Ateneu, de la Biblioteca de l’Ateneu, les persones amb Carnet Jove i les que mostrin el carnet d'alumne del CNL de Badalona i Sant Adrià o de voluntari/aprenent de Voluntariat x la Llengua el preu serà de 3 €. D'altra banda, els membres del Club La Vanguardia gaudiran de dues entrades al preu d’una.

Sinopsi
Agost 2013, al campament cristià La Brújula. Bernarda, una monja nouvinguda, vol salvar el campament amb la seva cançó, “Viviremos firmes en la fe”. La Germana Milagros, una jove amb dubtes, recorda com li agradava Presuntos Implicados. I la María i la Susana, dues adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Latina. Però des que Déu se li apareix a la Maria una nit, tot està canviant, i és que a Déu li encanta Whitney Houston.
“La llamada” és una epopeia en clau Disney amb actuacions musicals que segueix el desenvolupament d’una comèdia romàntica, però transcendeix i juga amb tots aquests gèneres per acabar sent un cant a la llibertat i al primer amor

Més informació:
http://ciclegaudi.cat/cartellera/la-llamada/


Sant Adrià de Besòs, 12 de febrer de 2018