8 de març, Dia Internacional de les Dones. #EnsAturem. Vaga feminista

Activitats lúdiques, reivindicatives i de sensibilització tindran lloc a Sant Adrià durant tot el mes de març

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones que se celebra aquest dijous 8 de març es desenvoluparan al llarg d’ aquest mes tot un ventall d’activitats en el municipi. L’objectiu és sensibilitzar la població sobre la importància que tothom, dones i homes, s’impliquin per assolir una societat en la qual la igualtat de gènere sigui una realitat.

Enguany sota el lema #Ens Aturem. Vaga feminista, el 8 de març es farà una crida a l’aturada del consum, el treball domèstic, el treball remunerat i els estudis per denunciar la desigualtat i la violència cap a les dones en tots aquests àmbits (www.vagafeminista.cat). A Sant Adrià el 8 de març es farà un acte simbòlic de suport a la vaga, a les 12 h, a la porta de l’Ajuntament. També cal destacar la tradicional Lectura del Manifest del 8 de març, del Consell Municipal de les Dones de Sant Adrià (7 de març, a la pl. del Mercat, i 9 de març, davant de la Biblioteca Font de la Mina); la inauguració de la pl. de Maria Àngels Rosell Simplicio en el marc del projecte Carrers amb noms de dones (9 de març, a les 13.30 h, davant del CAP la Mina) i el lliurament de premis a les guanyadores del Concurs de relats breus “Paraules d’Adriana” (12 de març, a les 18.15 h al CIOD).

A més a més hi haurà activitats infantils, exposicions, tallers que donaran eines per a una comunicació no sexista i moltes propostes més que trobareu en el programa.

Sant Adrià de Besòs, 6 de març de 2018