Activitats al Centre de producció cultural i juvenil Polidor per al mes de febrer

Aquest mes de febrer podreu gaudir de les noves adquisicions del Polidor: la Nintendo Switch i el nou volant de joc de carreres per a la PS4, entre d’altres activitats.

Activitats

 • Divendres 1 de febrer, a partir de les 18 h: Hama Beads. Crea les figures dels teus personatges preferits amb la tècnica Hamma Beads.

 • Dissabte 2 de febrer, a partir de les 18 h: Nintendo Switch. El Polidor estrena la Nintendo Switch amb el joc Super Smash Bross Ultimate.

 • Divendres 8 de febrer, a partir de les 18 h: Torneig de futbolí. Torn per a donar-li canya al futbolí, individual o per parelles com t´agrada més?

 • Dissabte 10 de febrer: Jocs de taula. Descobreix la Politeca¡ Trobaràs un munt de jocs per passar una tarda entretinguda amb els catans, el monopoly, el llop...

 • Divendres 16 de febrer, a partir de les 18 h: Torneig de ping-pong. Demostra les teves habilitats amb les pales i gaudeix d’una tarda diferent amb amics i amigues.

 • Dissabte 17 de febrer, a partir de les 17 h: Blook oath i softcombat. Torneig d’un dels videojoc amb més èxit del Games World Blood Oath, un joc que barreja elements de rol, cavallers, espades, castells, armadures... A més a més, combat de softcombat en viu.

 • Divendres 23 de febrer, a partir de les 18 h: Torneig de billar. Per a majors de 16 anys. Billar americà en format torneig, individual o per parelles.

 • Dissabte 24 de Febrer, a partir de les 18 h: Cinema i crispetes. Un clàssic d'èxit al Polidor i, com sempre, en pantalla gegant i dolby sorround.

Activitats del primer cap de setmana de març

 • Divendres 1 de març, a partir de les 18 h: Torneig FIFA. Vine i juga amb la PS4 al Fifa amb la nostra TV gegant!

 • Dissabte 2 de març: Carnavalassu. Gaudeix de la festa de carnestoltes més alternativa al Polidor, on, entre d’altres coses, es podrà participar a la rua de la ciutat, en el ball posterior a la plaça de la Vila i, per últim, enla festa al Polidor on trobareu concurs de disfresses, karaoke i ball.

 • Tots els dilluns, a partir de les 17.30 h: Tarda de gamers amb les consoles (PS4, XBOX, WII) (gratuït).

Nous tallers (inscripcions obertes)

 • Taller de guitarra. Vols aprendre a tocar la guitarra? Apunta't per endinsar-te al mon de la música com mai havies imaginat. Nivell per a principiants. Els dimarts de 18 a 19 h. (Gratuït).

 • Taller d’idiomes. Vols practicar idiomes de forma divertida? T'agradaria tenir més nocions d'idiomes per moure't pel món? Aprofita aquest taller d'intercanvi amb joves d'altres països provinents del Servei de Voluntariat Europeu. Els dimecres de 18 a 19. 30h. (Gratuït).

 • Taller de dibuix manga. Aprèn a dibuixar els teus personatges preferits aplicant les diferents tècniques de dibuix i crea les teves pròpies històries. Els dijous de 18 a 19:30h. (20€/6 sessions)

 • Taller de cosplay. Dissenya’t l’outfit dels teus personatges manga preferits, construeix els patronatges i crea el teu vestit. Els divendres de 17 a 20 h. (Gratuït).

Assessories per a joves

 • Orientació Laboral, els dimarts de 10 a 14 h. Vols trobar feina i no saps per on començar? Vine i t'ajudarem a introduir-te al món laboral.

 • Mobilitat Europea, els dimecres de 16 a 20 h. Vols estudiar, treballar o fer un viatge l'estranger? Aquí t'ajudem a aconseguir-ho!

 • Orientació Acadèmica, els dijous de 16 a 18.30 h. No saps què estudiar després de l'ESO? Vine i t'expliquem totes les possibilitats que tens al teu abast!

SABIES QUÈ... tenim un espai per fer els deures i treballs de l’institut amb els teus companys/es de classe? Si necessites utilitzar un ordinador tenim al Polidor l’espai.net per poder connectar-te, però si portes el teu podràs connectar-te a la xarxa wifi. A més, hi ha una sala d’estudi si necessites preparar els exàmens en silenci.També si necessites un espai per assetjar alguna exposició o preparar un vídeo només has de venir i demanar-ho!

Les activitats del Polidor s’adrecen a persones de 12 a 35 anys

Recordeu que, a més de les activitats aquí anunciades poden sorgir altres activitats, tallers o xerrades del vostre interès que anunciarem per les nostres xarxes socials i al mateix Polidor.

Per a més informació:

Centre de producció Cultural i Juvenil Polidor

Plaça Guillermo Vidaña, s/n

Horari: de Dilluns a Divendres de 9h a 14h i de 16h a 22h. Dissabtes de 16:30h a 21:30h.

tel. 93.462.74.46

Whatsapp 662 554 688

polidor@sant-adria.net

centrepolidor@sabjove.cat

www.sabjove.cat

www.sant-adria.net

facebook.com/@polidorsab

twitter.com/@polidorsab

instagram@polidorsab


Sant Adrià de Besòs, 28 de gener de 2019

arxivat sota: