Aquesta setmana arriba la Festa Major de Sant Adrià

Del 6 al 9 de setembre

Del 6 al 9 de setembre podreu gaudir d’una nova edició de la Festa Major. El programa inclou activitats lúdiques, esportives i culturals adreçades a tots els públics.

Enguany no us podeu perdre la Festa del Riu on se celebrarà el quinzè aniversari de la inauguració de la renovació de la llera, un dels esdeveniments importants de la transformació de Sant Adrià. La trobada gegantera celebrarà els 30 anys dels gegants locals l’Adrià, la Natàlia i l’Eulàlia. No hi faltaran les Festes Radioaktives i el festival Polissons per als més joves, les rutes culturals, activitats infantils i la vetllada de lluita i aikido, entre altres propostes.

L’esport tornarà a ser protagonista del pregó, que serà a càrrec dels Intrèpids Seitons del Barcelonès, un club que destaca tant pels èxits esportius com per la seva tasca en la difusió d'un esport minoritari com és el Hoquei Subaquàtic, i que donarà el tret de sortida a la Festa el divendres 6 de setembre. Malgrat que estava anunciat com a pregoner l' Òscar Onrubia, jugador de la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes i un dels protagonistes de la serie Proyecto Arkano de TVE, finalment no podrà assistir pels seus compromisos esportius.

El programa de la Festa de 2019 està pensat, com cada any, perquè tothom pugui gaudir de la celebració i trobi el seu espai i la seva activitat. Properament podreu trobar el programa en aquesta pàgina web.


Sant Adrià de Besòs, 2 de setembre de 2019