Al setembre, connecta’t al català!

La inscripció és oberta mentre hi hagi places lliures. Els cursos comencen el dia 27 de setembre

Com a novetat del curs 2018-2019, els alumnes que comencin el nivell Bàsic 1 a partir del mes de setembre 2018 i que facin els tres graus (Bàsic 1 + Bàsic 2 + Bàsic 3) de forma continuada podran gaudir de matrícula gratuïta al curs Bàsic 3. Com a condició, caldrà que entre la primera i l’última matrícula no hagin transcorregut més d’11 mesos.

A l’apartat Preus dels cursos del web del CPNL s’explica com els alumnes es poden beneficiar d’aquest avantatge, que se suma a la subvenció de la formació i a la reducció de l’import de la inscripció en diversos casos (atur, família nombrosa, família monoparental, pensionistes, etc.).

Aquests cursos permeten obtenir els certificats equivalents als de la Direcció General de Política Lingüística.

S’organitzen en una àmplia franja horària i en diversos espais de Badalona i de Sant Adrià de Besòs.

El cercador de cursos del web del Consorci per a la Normalització Lingüística permet buscar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.

El Consorci per a la Normalització Lingüística

El Consorci per a la Normalització Lingüística és una administració pública creada l’any 1989 per la Generalitat de Catalunya i diversos ens locals, amb la finalitat d’afavorir l’ensenyament i fomentar l’ús de la llengua catalana en tots els contextos de la societat i facilitar, així, la cohesió social, també per mitjà del treball en xarxa amb entitats i associacions.

El CPNL, que està integrat per la Generalitat de Catalunya i 135 ens locals, s’organitza a través de 22 centres de normalització lingüística i compta amb 146 punts d’atenció. Dona resposta a les necessitats de formació en llengua catalana de la població adulta i d’assessorament i gestió lingüístics d’empreses i entitats.


Sant Adrià de Besòs, 19 de setembre de 2018

arxivat sota: