Alumnat de dos instituts de Sant Adrià participen en el Projecte Rossinyol

El Projecte Rossinyol és un projecte de mentoria entre estudiants universitaris voluntaris i nois i noies preadolescents que es desenvolupa en l’àmbit del lleure i fora de l’escola. Vol afavorir la cohesió social i la igualtat d’oportunitats pels nois i noies que hi participen, així com l’intercanvi i el foment de la multiculturalitat, la descoberta i la responsabilitat a l’estudiant universitari.

Aquesta iniciativa de la Fundació Servei Solidari per a la inclusió social fa 8 anys que funciona a Barcelona i hi han participat 217 parelles. Aquest curs 2017-2018 el projecte Rossinyol dóna un pas endavant i es posa en marxa a Sant Adrià, amb el suport de l’Ajuntament i gràcies a la implicació de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona  Est (EEBE) de la UPC.

Estudiants de l’EEBE intercanviaran experiències i compartiran una estona de lleure fora dels centres escolars amb alumnat de l’Institut Manuel Vázquez Montalbán i de l’Institut Escola Sant Adrià. Hi participaran 6 parelles i les trobades, que ja han començat, duraran fins al mes de juny.

Sant Adrià de Besòs, 8 de gener de 2018