Aquesta tardor nova edició de la Ruta Tapa

Del 31 d’octubre al 4 de novembre podreu gaudir de les millors tapes a bars i restaurants de Sant Adrià Nord, Sant Joan Baptista i el Besòs

Després de l'èxit obtingut en altres edicions, torna la Ruta-Tapa que se celebrarà a finals d’aquest mes. Del 31 d’octubre al 4 de novembre, els bars i restaurants de Sant Adrià Nord, de Sant Joan Baptista i el Besòs oferiran noves i saboroses tapes (consumició i una tapa 3€).

Els consumidors i consumidores podran participar en un concurs i tindran la possibilitat de guanyar un dels tres premis que s'hi ofereixen. Només caldrà portar la butlleta de la Ruta i un cop feta la consumició, demanar al bar o restaurant que hi posi el segell corresponent. Per participar-hi s’han d’aconseguir els segells mínims dels establiments que participen en cada una de les tres zones: calen els segells d’un bar de Sant Adrià Nord, un de Sant Joan Baptista i un del Besòs. Després s’ha de deixar la butlleta en una de les urnes instal·lades als bars i restaurants de la Ruta.

D’altra banda, els consumidors han de valorar en la mateixa butlleta les tres tapes més bones i les tres guanyadores rebran un premi de reconeixement.

A la butlleta hi haurà també la informació dels bars i restaurants participants amb una foto i el nom de la tapa que han elaborat i l’horari per tastar-la. La butlleta es podrà trobar als establiments de la Ruta, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (OAC) i a les instal·lacions municipals.

Sant Adrià de Besòs, octubre de 2018