Bandera a mitja asta en suport de les persones refugiades

Amb aquest gest es vol fer una crida perquè la UE abordi amb urgència la crisi humanitària que s'està vivint a les fronteres europees

Des d’avui la bandera d’Europa oneja a mitja asta a la façana de l’Ajuntament. Amb aquest gest es vol fer una crida perquè els responsables de la Unió Europea (UE) reaccionin davant la crisi humanitària de les persones refugiades que pateixen situacions inhumanes a les fronteres europees.

Es compleixen 5 anys de guerra a Síria, amb un balanç de 270.000 morts i 4 milions i mig de refugiats i la comunitat internacional no ha estat capaç de donar resposta a aquesta situació.

L’Ajuntament de Sant Adrià s’adhereix a les peticions d’organitzacions no governamentals, l’Alt Comissionat de l’ONU per a les persones refugiades i activistes pro drets humans en l’exigència d’abordar amb urgència la crisi de les persones refugiades defensant els drets humans, acollint-los amb respecte i solidaritat i possibilitant-los l’asil entre els membres de la Unió Europea.

A Sant Adrià, el Consell de Solidaritat continua convocant als ciutadans i ciutadanes a participar en les concentracions de suport al col·lectiu de refugiats, cada segon dijous de mes, a les 19 h, a la plaça de la Vila.

Sant Adrià de Besòs, 16 de març de 2016

arxivat sota: