Campanya de reposició de l’arbrat viari

L’ Ajuntament fa una gestió activa d’aquest patrimoni ja que l’arbrat viari té un paper destacat en el benestar de la població i del medi ambient

Cada any, durant els mesos d’hivern, l’Ajuntament duu a terme la campanya de reposició d’arbres morts o danyats (per vandalisme, accidents o malalties) i d’arbres que es canvien per una espècie més adequada.

El passat mes de febrer es van replantar un total de 67 exemplars de diferents espècies. Les millores s'han dut a terme als carrers i espais següents: c. de Rosalía de Castro, antiga carretera de la Mina, placeta de Garbí, parc de Lluís Companys, c. Olímpic, pl. de l'Església, c. d’Andreu Molins, davant del Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor ,av. de Catalunya, davant del CAP, c. de Santa  Caterina, gran via de les Corts Catalanes davant de l’edifici El Coloso, Can Baurier i a l’Escola Bressol J.M Céspedes.

A més a més, aquest estiu es plantarà una palmera a la plaça de la Palmera per substituir l’exemplar que es va haver de treure per l’atac de l’escarabat morrut que la va matar.  

L’Ajuntament fa una gestió activa d’aquest patrimoni ja que l’arbrat viari té un paper destacat en el benestar de la població i del medi ambient. Entre d'altres beneficis, millora de la qualitat de l’aire, atenua la contaminació acústica, regula el clima i augmenta la biodiversitat.

Sant Adrià de Besòs, 5 de març de 2018