#CapConversaPendent, nova campanya per fer visible la salut mental

L'objectiu és desmentir els principals mites que diuen que parlar de salut mental és complicat

Obertament, entitat que lluita contra l’estigma en salut mental, posa en marxa la nova campanya:#CapConversaPendent. Amb aquesta iniciativa es volen generar 10.000 converses sobre salut mental entre la societat catalana durant aquest mes de febrer i desmentir els principals mites que diuen que parlar de salut mental és complicat.

Les persones amb un trastorn de salut mental sovint se senten aïllades a causa de l’estigma i tabú socials. La solució és parlar i és en mans de tots i totes. Parlar de salut mental és la millor eina contra l’estigma, aquesta campanya vol promoure les converses sobre aquest tema.

L’objectiu és, d’una banda, que aquelles persones que coneguin a algú proper (família, amics, companys de feina) que tingui o hagi pogut passar per algun tipus de problema de salut mental abordin aquesta conversa pendent. D’altra banda, aconseguir que 10.000 persones entrin a la plataforma www.capconversapendent.org visualitzin l’espot de campanya, els vídeos testimonials i deixin el seu compromís de dur a terme aquesta conversa i puguin compartir-ho i difondre-ho per xarxes socials

La campanya compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i d’altres administracions locals, els departaments de Salut i de Benestar i Família de la Generalitat i la Fundació “la Caixa” i la Diputació de Barcelona.

Sant Adrià de Besòs, 9 de febrer de 2016

arxivat sota: