Casal d’estiu #JOVESSAB

Preinscripcions del 7 al 10 de maig i inscripcions del 14 al 17 de maig

Arriba el primer casal d’estiu Jove del Polidor, adreçat a nois i noies de 12 a 16 anys. S’organitzarà de l’1 al 19 de juliol, en horari de 9 a 13.30 h. Es podrà gaudir d’un ampli ventall d’activitats de lleure com sortides, una excursió al Waterworld i la nit jove, entre d’altres. Les places són limitades.

El període per fer les preinscripcions serà del 7 al 10 de Maig.

Documentació a presentar:

- Full de preinscripció correctament omplert. (Es pot descarregar al web www.sabjove.cat)

- Fotocòpia DNI tutor/a legal

Com fer la preinscripció:

Podeu lliurar la documentació presencialment al Centre de producció cultural i juvenil Polidor (pl. Guillermo Vidaña i Haro, SN), de 9.30 a 13.30h i de 16.30 a 20.30 h. O bé, podeu escanejar la documentació i enviar-la com a document adjunt al mail: casalpolidor@sabove.cat, indicant a l’assumpte (Preinscripció + nom i cognom del jove).

Un cop feta la sol·licitud rebreu en màxim 24 h un correu electrònic de resposta amb la recepció de la petició i un numero d’identificació personalitzat per poder consultar el llistat de preinscrits.

El dilluns 13 de maig es publicarà al web www.sabjove.cat el llistat de preinscrits/es per ordre d’arribada i de les persones que han fet la preinscripció però que de moment no tenen plaça. En aquesta publicació s’explicaran els tràmits a seguir per fer la inscripció final. Si no es fa dins del termini fixat, la plaça quedarà lliure per al/la primer/a de la llista d’espera i així successivament fins completar les places disponibles.

Les inscripcions seran del 14 al 17 de Maig.

Per a qualsevol dubte, us podeu dirigir presencialment al Polidor, a les nostres xarxes socials @polidorsab o al Whatsapp 662554688.

Sant Adrià de Besòs, 2 de maig de 2019