Centre per a la petita infància i família J.M. Céspedes

Diferents espais per a l'educació i la criança dels més petits

El Centre per la petita infància i família JM Céspedes ofereix diferents espais pensats per donar resposta a l’educació i a la criança dels més petits. A més de l’Escola bressol, s'ofereix l’Espai Familiar, format per l’Espai nadó i l’Espai de joc i relació.

Espai nadó
Pensat per a mares i pares que acaben de tenir un fill o filla i que volen compartir il·lusions, expectatives i les possibles pors i neguits que generen l’espera i l’arribada del nadó al nucli familiar. Aquest servei funciona amb un màxima de 10 infants acompanyats d’un adult. La periodicitat és d’un dia a la setmana, els dijous de 10.30 a 12.30 h o bé els dimarts de 16 a 18 h. L' Espai nadó comença a l'octubre fins al juny.

Espai de joc i relació
Pensat com a lloc de trobada per a famílies amb infants d’un a tres anys, on es possibilita l’intercanvi d’experiències entre tothom a través de la relació i el joc. Es basa en la flexibilitat. Tot i que hi ha unes activitats concretes i prèviament organitzades aquestes es porten a terme respectant la dinàmica pròpia del grup, els seus interessos i les aportacions que sorgeixen. Aquest servei funciona amb un màxim de 12 infants acompanyats d’un adult. La periodicitat és de dos dies a la setmana. Dilluns i dimecres de 10.30 a 12.30 h i tardes de 16 a 18h. Aquest servei s'inicia a l'octubre fins al mes de juny.

Sant Adrià de Besòs, 27 de setembre de 2018


arxivat sota: