Cicle de concerts de primavera

19 i 26 d'abril, a l'Ateneu Adrianenc, a les 20.30 h

Aquest primavera el Cicle de concerts didàctics, que patrocinen TERSA i l’Ajuntament de Sant Adrià, constarà de dos concerts.

Gaudirem, un any més, dels dos programes de Joves concertistes, que són el millor referent d’aquests cicles i que han fet que siguin coneguts més enllà de Sant Adrià ja que, gràcies al fet que molts d’aquests nois i noies han anat a estudiar a l’estranger, es coneixen a països com Holanda, Alemanya o Estats Units.

La primera actuació tindrà lloc dijous 19 d’abril, en la qual sentirem el clarinet, el violí, el violoncel, la trompeta, el saxo alt, etc. Amb obres d’estils tan diferents com les que van escriure F. J. Haydn, Gabriel Rodó, L. Boccherini, J. B. Breval, Zakura...

Al segon concert, el 26 d’abril, també dijous, sentirem instruments de metall tocats pels deixebles del mestre Manel Barea. Els sons de les trompes, les trompetes i els trombons ompliran la sala d’actes de l’Ateneu Adrianenc amb músiques per al cinema i obres de L. Anderson, G. P. Telemann ...

Apunteu a les agendes: dies 19 i 26 d’abril, a l’Ateneu Adrianenc, a les 20.30 h. L’orquestra, com sempre, Amics dels Clàssics i el director, el mestre Joan Palet i Dalmases. No us ho podeu perdre.


Sant Adrià de Besòs, 16 d'abril de 2018