Concert «Descobreix el so del metall»

15 de març, a les 20 h, al Casal de Cultura

Aquest curs, i dins del programa del 10è Cicle de Concerts Pedagògics, hem programat un concert extraordinari que, amb el nom de "Descobreix el so del metall", tindrà lloc al Casal de Cultura el 15 de març a les 20 h. L’entrada serà gratuïta i l’aforament limitat. Les invitacions ja es poden recollir a l’Escola de Música (carrer d’Andreu Vidal, 45).

Aquest concert comptarà amb la presència del grup Barna Brass Quintet, un grup de cambra integrat per músics de l'especialitat de vent metall que alhora són membres de la Banda Municipal de Barcelona. El seu objectiu és potenciar la música per a quintet de metall i donar a conèixer les seves àmplies possibilitats. Els integrants del Barna Brass Quintet, Santiago Gozálvez, Jesús Munuera, Manolo Montesino, Rubén Zuruaga i Toni Chelvi, oferiran un espectacle pedagògic en el qual, no només interpretaran peces molt especials del repertori per a vent metall que serviran per anar presentant els diferents instruments, sinó que també ens explicaran les característiques i curiositats dels instruments dels quals són especialistes.

Tota la potencialitat dels instruments de vent metall en un concert que recorrerà diverses èpoques i estils, i que ens sorprendrà per la potència i les vibracions dels seus instruments, però també per la gran varietat de matisos que poden aconseguir.

Un concert pensat per a un ampli ventall de públic, ja que combinarà la vessant pedagògica i l'alt nivell interpretatiu.

Sant Adrià de Besòs, 11 de març de 2019