Curs de Coneixement de la Societat Catalana i el Seu Marc Jurídic

La formació s’adreça als nouvinguts i es obligatòria per obtenir el Certificat d’Acollida de la Generalitat de Catalunya


El proper mes de juny l’Ajuntament de Sant Adrià organitzarà una nova edició del curs de Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, formació vinculada al Servei d’acollida per a persones nouvingudes a la ciutat. Aquesta formació, de 15 h de durada, ofereix coneixements bàsics de la llengua, la història i les institucions de la societat d’acollida i és obligatòria per adquirir el Certificat d’Acollida de la Generalitat de Catalunya.

En el marc d’aquest curs, també se celebrarà una altra edició de la formació Coneixements laborals, que impartiran professionals del SOC.

Les persones interessades poden adreçar-se al Programa Immigració, al telèfon 93 381 20 04 o per correu electrònic, immigracio@sant-adria.net . Les places són obertes i gratuïtes.

El passat mes de març van tenir lloc les darreres edicions d’ambdues formacions. El curs de Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, va comptar amb la participació de 16 persones d’orígens i trajectòries migratòries diverses que van compartir experiències i, com a activitat conjunta, van visitar el Museu d’història de la immigració de Catalunya.

Sant Adrià de Besòs, 8 d'abril de 2021

arxivat sota: