El Campus Diagonal-Besòs dóna la benvinguda al nou curs acadèmic

El Campus Diagonal-Besòs dóna la benvinguda al nou curs acadèmic

Foto: EEBE

El passat 27 de setembre el Campus Diagonal-Besòs va celebrar l’arribada del nou curs acadèmic amb una festa de benvinguda que enguany es va sumar a les mobilitzacions per l’emergència climàtica . Una festa oberta als estudiants i la comunitat universitària, al veïnat i a les entitats de l’entorn.

La jornada va comptar amb diverses activitats i tallers organitzats per associacions d’estudiants del Campus i per entitats veïnals de Sant Adrià de Besòs i del districte de Sant Martí de Barcelona. A més a més es va organitzar la conferència Emergència climàtica. Què fem?, a càrrec de la professora Olga Alcaraz del grup de Recerca STG-Sostenibilitat, Tecnologia Humanisme.

A l’acte hi van assistir Adriana Farran, directora de l’EEBE; David Escudé, regidor del districte de Sant Martí de l’ Ajuntament de Barcelona; Francesc Torres, rector de la UPC i Joan Callau, alcalde de Sant Adrià, que va recordar que «el Campus Diagonal-Besòs és un element fonamental en la millora de l’eix Besòs».

La ubicació del Campus en els barris del Besòs i el Maresme, a Barcelona, i la Mina, a Sant Adrià representa un pas endavant en la transformació i desenvolupament d’aquest territori. Un dels seus objectius és crear una nova centralitat metropolitana a cavall entre Barcelona i Sant Adrià i generar un impuls social i industrial a la zona amb l’arribada dels estudiants.

Sant Adrià de Besòs, 1 d'octubre de 2019