El Cicle de Cinema Gaudí projecta la comèdia Sabates Grosses

Dijous 14 de desembre, a les 20 h, a l’Ateneu Adrianenc

El proper dijous 14 de desembre es projectarà la pel·lícula del Cicle de Cinema Gaudí: Sabates Grosses, del director Ventura Pons. La sessió serà a les 20h, a l’Ateneu Adrianenc.

El preu de l’entrada general serà de 4,5 €. Per als socis de l’Ateneu, de la Biblioteca de l’Ateneu, les persones amb Carnet Jove i les que mostrin el carnet d'alumne del CNL de Badalona i Sant Adrià o de voluntari/aprenent de Voluntariat x la Llengua el preu serà de 3 €. D'altra banda, els membres del Club La Vanguardia gaudiran de dues entrades al preu d’una.

SINOPSI

Una comèdia coral: l’aristòcrata sense un ral de profundes conviccions religioses, la seva filla d’esquerres que li canta les quaranta, la senyorassa amb un passat turbulent, el frare dominic un pèl bandarra, amic d’una gran cantant cubana, però que no pot fer- s’ho amb una mulata caribenya, amb un fill negre com un carbó independentista català. I les dues porteres valencianes amigues que s’ho expliquen tot, l’escocesa filla de l’atracador del tren de Glasgow, amagada darrere tres personalitats, idiomes i un munt de passaports, el seu pèrfid nebot que la persegueix amb el seu amant, un peça rus, les dues bessones americanes a la recerca de jovenets, la mestressa lesbiana del bar molt de moda, l’exagent del Cesid, els serveis secrets espanyols, camuflat en els Mossos d’Esquadra, descobert per un col·lega valencià…La multiculturalitat de la capital catalana dóna per molt. Drama o comèdia?

Sant Adrià de Besòs, 11 de desembre de 2017