El pregó dels Intrèpids Seitons inicia la Festa Major de Sant Adrià

Avui 6 de setembre, a les 19.30 h, a la carpa instal·lada a la pl. de la Vila

Aquesta tarda a les 19.30 h el pregó serà a càrrec dels Intrèpids Seitons de Sant Adrià, un club del que s'han de destacar tant els èxits esportius com la seva tasca en la difusió d'un esport minoritari com és el Hoquei Subaquàtic. La selecció espanyola Sub19 d'hoquei subaquàtic va conquerir la medalla de Bronze en el mundial celebrat a la ciutat anglesa de Sheffield del 4 al 24 d’agost. Dels 14 jugadors catalans, 12 pertanyien a l'equip adrianenc dels Intrèpids Seitons.

Malgrat que estava anunciat com a pregoner l' Òscar Onrubia, jugador de la selecció espanyola de bàsquet en cadira de rodes i un dels protagonistes de la serie Proyecto Arkano de TVE, finalment no podrà assistir pels seus compromisos esportius.

Fins al 9 de setembre podreu gaudir d’un ventall d’activitats lúdiques, esportives i culturals adreçades a tothom.

Dissabte 7, no us podeu perdre la Festa del Riu on se celebrarà el quinzè aniversari de la inauguració de la renovació de la llera, un dels esdeveniments importants de la transformació de Sant Adrià. El mateix dia, la trobada gegantera celebrarà els 30 anys dels gegants locals l’Adrià, la Natàlia i l’Eulàlia. En el programa tampoc hi faltaran les Festes Radioaktives i el festival Polissons per als més joves, les rutes culturals, activitats infantils i la vetllada de lluita i aikido, entre altres propostes.

Consulteu el programa i gaudiu de la Festa!


Sant Adrià de Besòs, 6 de setembre de 2019