El RCD Espanyol col·labora amb l'Ajuntament donant suport a actuacions socials per a la ciutat

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i el Reial Club Esportiu Espanyol (RCDE) tenen un conveni de col·laboració signat amb l’objectiu de promoure actuacions de caràcter social a la ciutat.

Com és ben sabut, la Ciutat Esportiva del RCDE es troba a Sant Adrià de Besòs i és per això que el club té un fort arrelament al municipi. En aquest equipament  s'organitzen diverses activitats com un campus d'estiu - on es combina el futbol amb l’oci i l’educació- i diversos torneigs en què participen els infants de l'Escola de Futbol, a banda de ser la seu del futbol base femení del Club.

L'Espanyol és una entitat  vinculada a Sant Adrià i històricament ha tingut la voluntat de col·laborar amb la infància i la joventut fomentant l'esport i la formació i promovent també projectes solidaris de diversa índole en l'àmbit local.

Durant l'any 2017 la contribució de l'entitat es va concretar en  la col·laboració per millorar les instal·lacions del Centre Obert Barnabitas i en la compra de mobiliari i productes de suport destinats a fomentar l’autonomia de les persones amb dependència.

Sant Adrià de Besòs, 9 de gener de 2018