El RefugiArt, un projecte cultural consolidat

El Refugi antiaeri de la placeta Macià (RapM) va obrir les seves portes com a Espai de Memòria el gener de 2008. Des de llavors i fins avui ha estat obert de forma gratuïta tant per visites lliures com guiades, assegurant a més que qualsevol persona amb discapacitat o diversitat funcional rebi la visita en igualtat de condicions, donat el caràcter inclusiu i adaptat del recurs.

L’any 2013 el departament de Cultura de l’Ajuntament va decidir impulsar un projecte que s’afegís a l’oferta memorial del Refugi: es tractava de fer sis sessions l’any (tres per semestre) que oferien al públic actuacions d’arts escèniques, com ara teatre, música, dansa, poesia, contacontes i màgia, a un preu reduït de 5€.

Davant la bona acollida i la qualitat de les actuacions que s’han anat celebrant des de novembre de 2013 fins avui, aquest any 2019 s’ha decidit ampliar el nombre d’actuacions de sis a nou. Es porten a terme cada primer divendres de mes (excepte cites clau com festivals de teatre o similars, o la coincidència amb festes), excloent els mesos de juliol, agost i setembre.

En aquest primer quadrimestre de 2019 encara podeu gaudir de les actuacions següents al RefugiArT :

- Divendres 1 de març: Música, rap-fusió amb el grup Bandalona.

- Divendres 22 de març: Teatre. Coincidint amb el Festival de Teatre Mutis de Barcelona, el RefugiArT presenta l’obra Homenaje a Federico García Lorca, per part de La Coquera Teatro.

- Divendres 5 d’abril: Música, concert de clàssica a càrrec de Sergi Casademunt i Fiol (violoncel) i Nuno Mendes (violí).

Si us interessa venir de públic a alguna d’aquestes actuacions, podeu reservar la vostra entrada al blog: refugiart.wordpress.com


Sant Adrià de Besòs, 26 de febrer de 2019