El VxL estrena temporada a Sant Adrià fent màgia!

La campanya "Quan parles fas màgia" arriba amb una nova imatge gràfica del Voluntariat per la Llengua. El programa inclou tot un seguit d’accions com ara una exposició que arribarà a Sant Adrià el maig de l’any vinent.

El programa Voluntariat per la llengua (VxL) té més de 17 anys d’existència i aquest curs presentarà un seguit d’accions noves per donar-li embranzida, com ara tres vídeos protagonitzats per voluntaris i aprenents reals del programa: un de situat en un ambient urbà, un altre en un ambient més rural i un tercer que se centra en el voluntariat en línia, que el 2020 ha crescut notablement amb els canvis d'hàbits provocats per la COVID-19. També inclou una exposició que arribarà a les ciutats de Badalona i Sant Adrià el maig de l’any vinent.

I aquest curs comença una nova temporada d'activitats amb aquesta campanya de promoció i una nova imatge gràfica.

La campanya vol animar les persones perquè s'afegeixin al VxL, un programa de la Direcció General de Política Lingüística, i gestionat pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), que té com a objectiu fer créixer el domini de l'ús oral del català. El VxL no ha parat de créixer i aquest any està previst que se superi el llindar dels 150.000 voluntaris des que es va crear el 2003. L'any 2019, i per primera vegada, es van superar les 11.000 parelles formades en un any (en concret, 11.425).


Sant Adrià de Besòs, 27 d'octubre de 2020

arxivat sota: