Els grups municipals de Sant Adrià ja treballen units per la dinamització de la ciutat en la Taula de Recuperació

Amb l'objectiu de donar suport a la ciutadania de Sant Adrià que pateix les dificultats derivades de la COVID-19, cada dijous, els portaveus dels grups tracten i acorden mesures per ajudar a les seves veïnes i veïns, així com accions enfocades al manteniment de l'activitat econòmica i al foment de l'ocupació.

L'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha donat un gran pas en pro del benestar de la seva ciutadania i la reactivació econòmica de la ciutat: unir-se davant les adversitats de la COVID-19. És per això que ha format la Taula de Recuperació, l'òrgan de consens integrat per les i els portaveus dels grups municipals, a més de per l'alcalde, Joan Callau, i el regidor d'Hisenda, Pere Rivero.

Amb la protecció a les persones i el manteniment i foment de l'ocupació i del teixit econòmic com a grans prioritats, l'Ajuntament ha ajustat el seu pressupost municipal per adaptar-se a les noves necessitats i prioritats marcades en la Taula de Recuperació. La formen els grups municipals PSC, ERC, Cs, Sant Adrià en Comú, Movem Sant Adrià-En Comú Guanyem i MES Moviment d'Esquerres.

Es plantegen accions de diversa temàtica, enfocades a l'educació, el comerç, la restauració, l'ocupació, el sector social i els avantatges en el pagament de tributs, entre moltes altres. Per exemple, l'ajornament dels lloguers socials dels habitatges municipals està entre elles. A l'igual que l'ampliació de l'espai de terrasses de bars, la rebaixa en la taxa d'ocupació de la via pública o les campanyes de suport al comerç local.

En paraules de l'alcalde, Joan Callau, "vist que la crisi sanitària per la COVID-19 està derivant en una crisi econòmica, social i ocupacional d'imprevisibles conseqüències-cies, des de l'Ajuntament apostem per la coherència. A la Taula de Recuperació es plantegen accions consensuades per tots els grups i es demostra que la unió dels seus representants polítics fa possible una ràpida recuperació de Sant Adrià."

Sant Adrià de Besòs, 25 de juny de 2020.