Encesa de l'enllumenat de Nadal

Avui a partir de les 17 h hi haurà una festa infantil a la pl. de la Vila que donarà el tret de sortida a les activitats de Nadal

Avui 5 de desembre a partir de les 17.30 h s’estrena l’enllumenat de Nadal, que estarà encès fins després de Reis. Enguany l’Ajuntament ha organitzat una festa infantil, a partir de les 17 h, a la pl. de la Vila que donarà el tret de sortida a un mes de desembre ple d’activitats per als menuts i per gaudir en família.

Una vegada més ha estat el consistori adrianenc qui ha assumit el cost total de les llums, exceptuant l'aportació que han fet l'associació de comerciants i veïns del casc antic per posar més elements nadalencs en aquesta zona .

Pel que fa a la distribució de les llums, l’Ajuntament ha decidit fer-ho a tots els barris, per promoure la mobilitat de vianants en els carrers més comercials de cada zona. Així s’ha instal·lat enllumenat en els carrers següents: rambla Camarón, rambla Mina, av. de Sant Ramon Penyafort, c. Somosierra /Fleming, c. Argentina, Arc SAB, c.Prat, av. de la Platja, c. Mare de Deu del Carme, av. Pi i Maragall, Monges, pl. de Maria Grau, c.Bogatell, av. Joan XXIII, c. Santa Caterina, av. Catalunya, c. Olímpic, Rambleta, c. Ricart, pl. de la Vila, av. Catalana, av. Ferrocarril, c. Major, ctra. Mataró, pl. Mercat, c. Tibidabo i via Trajana.

Les llums, que són de baix consum, romandran enceses tota la nit, ja que el cost és menor que programar en cada carrer l’apagada i l’encesa a una hora determinada, excepte les de la pl. de la Vila i la pl. del Mercat que són de més alt consum i s´ apagaran a partir de la mitja nit.

Sant Adrià de Besòs, 5 de desembre de 2018