Resum de l’activitat del Servei d’Empresa i Emprenedoria durant el 2017

Durant l’any passat el Servei d’Empresa i Emprenedoria va atendre 88 persones (49% dones i 51% homes) que volien encetar una idea de negoci i cercaven assessorament. Per edats, la franja que va dels 31 a 50 anys sumava el 71%.

S’ha donat una atenció personalitzada on les persones usuàries han pogut treballar el seu pla d’empresa, fer la formació que millorava els seus coneixement empresarials i/o les seves aptituds personals, rebre informació de microcrèdits i també de les subvencions actuals per iniciar una activitat empresarial.

Amb el suport del Servei d’Empresa i Emprenedoria s’han constituït 23 empreses. El 87% va escollir la fórmula jurídica d’empresaris individuals (autònoms), el 8% de societat limitada i el 5% de societat civil privada.

S’ha contactat amb 198 empreses per diferents qüestions: consultes i /o dubtes relacionats amb l’activitat econòmica o amb altres àrees de l’Ajuntament, pràctiques en empreses, formació professional dual, participació en programes supramunicipals de la Diputació de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona i Servei d’Ocupació de Catalunya, informació sobre subvencions per a la contractació, etc. A més a més, les empreses han gestionat a través del Servei d’Empresa i Emprenedoria 38 ofertes de treball. S’han visitat 212 empreses per actualitzar informació, explicar projectes i programes, etc.

El Servei d’Empresa i Emprenedoria ofereix un tracte personalitzat i un acompanyament permanent. Per demanar cita podeu trucar al 93 462 28 74, podeu enviar un correu a empresa@sant-adria.net, empresaiemprenedoria@sant-adria.neto aodl1@sant-adria.net, i també consultar les xarxes socials: Twitter @promoeconomSAB i Facebook @promocioeconomicasab.


Sant Adrià de Besòs, 13 d'abril de 2018