Gaudeix de les activitats de Nadal!

L’ Ajuntament amb la col·laboració d’entitats del municipi organitza tot un seguit d’activitats durant el mes de desembre perquè grans i petits gaudeixin del Nadal a la ciutat. A continuació teniu algunes propostes.

Fira de Nadal a la plaça del Mercat
La Fira de Nadal tindrà lloc el divendres 15 i dissabte 16 de desembre, d'11 a 20 hores,  el diumenge 17, d'11 a 14 hores i divendres 22 i dissabte 23 de desembre d'11 a 20 h. A la pl. del Mercat s’instal·laran petits artesans i botiguers de la ciutat, hi haurà cançons nadalenques i s'organitzaran activitats infantils i una xocolatada amb melindros per fer més dolça la visita.

Acte festiu de l'Associació de Comerciants i Propietaris de la Mina, el 15 de desembre, entre les 15 i les 21 h, a la sala Pinós de l'Espai Cultural Font de La Mina.

Zambombada por villancicos
El 16 de desembre a partir de les 19 h actuaran a la plaça de la Vila els cors de  les Hdad. La Rocina de Sant Adrià de Besòs, Hdad. Pastora Almonteña, Hdad.de Terrassa, Hdad Los Romeros, Las Arenas i Hdad. Varales. (En cas de pluja, a l’av. de Catalunya, sota l'autopista).
L’acte inclourà una recollida solidària d'aliments no peribles.

Activitats a la Biblioteca Font de la Mina
El 22 de desembre a la tarda, el Pare Noel visitarà la Biblioteca Font de la Mina per recollir les cartes dels nens i nenes que vulguin venir a lliurar-les.

Saló infantil i juvenil Adrilàndia
L’any comença amb la 23a edició del saló infantil i juvenil Adrilàndia, que enguany es farà els dies 3 i 4 de gener i omplirà els espais de la Rambleta, el Poliesportiu Ricart i el Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor, amb jocs, tallers, espectacles i moltes sorpreses. Adrilàndia estarà obert els dies 3 i 4 de gener de 10.30 a 14 h i de 16.30 a 20 h. L'entrada serà pel carrer de Joaquim Blume.

Cavalcada de Reis
El programa de Nadal arribarà a la seva fi el dia 5 de gener amb la benvinguda que els nens i nenes de Sant Adrià de Besòs podran fer a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient al llarg de la cavalcada. El recorregut serà el següent: Via Trajana, pl. de Pius XII, av. de les Corts Catalanes, c. de l’Argentina, c. de Goya, c. del Doctor Fleming, c. de Frederica Montseny, c. de Sant Ramon de Penyafort, c. de Ponent, c. de Llevant, c. de Cristòfol de Moura, c. de la Torrassa, av. de la Platja, av. d’Eduard Maristany, av. de la Platja, av. de Catalunya, av. de Pi i Maragall, c. Major, c. de les Monges, c. de Rafael Casanovas, c. de Ricard i plaça de la Vila.

Trobareu més informació de l’agenda de Nadal a les xarxes socials:
www.sabjove.cat
www.facebook.com/infanciasab
www.facebook.com/joventut.sab
www.facebook.com/centrepolidor
www.facebook.com/centreculturalbesos

Twitter:
@culturaSAB
@joventutSAB
@infanciaSAB
@CentrePolidor
@CCulturalBesòs

Sant Adrià de Besòs, 12 de desembre de 2017