Tercera edició de la RutaTapa de Sant Adrià de Besòs

Hi participaran bars i restaurants de Sant Adrià Nord i Sant Joan Baptista

Després de l'èxit obtingut en altres edicions, torna la Ruta Tapa, que se celebrarà en el marc de la Festa Major d'enguany. Del 7 a l'11 de setembre, els bars i restaurants de Sant Adrià Nord (del nucli antic a l'autopista) i de Sant Joan Baptista oferiran noves i saboroses tapes.

Els consumidors i consumidores podran participar en un concurs i tindran la possibilitat de guanyar un dels tres premis que s'ofereixen. Només caldrà portar la butlleta de la Ruta i, un cop feta la consumició, demanar al bar o restaurant que hi posi el segell corresponent. Per participar-hi, s’hauran d’aconseguir dels establiments participants, els segells mínims establerts: caldran els segells de 3 establiments de Sant Adrià Nord i de 2 de Sant Joan Baptista. Després s’haurà de deixar la butlleta en una de les urnes instal·lades als bars i restaurants de la Ruta.

D’altra banda, els consumidors també valoraran, a la mateixa butlleta, les tres tapes més bones. Les tres tapes guanyadores rebran un premi de reconeixement.

A la butlleta tindreu també la informació dels bars i restaurants participants amb una foto de l’establiment, el nom de la tapa que han elaborat i l’horari per tastar-la. La butlleta la podreu trobar als establiments de la Ruta, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (OAC) i a les instal·lacions municipals.

Sant Adrià de Besòs, 5 de setembre de 2017