Inici d’obres del carrer de Carmen Amaya

Afectacions al trànsit a partir de dimarts 11 de desembre

Dilluns 10 de desembre comencen les obres del c. de Carmen Amaya que tenen com objectiu promocionar i incrementar l’ús de la bicicleta, pacificar el trànsit rodat i augmentar la seguretat dels vianants.

La intervenció que tindrà lloc a la cruïlla del c. de Carmen Amaya amb la Ronda Litoral i la C31 que va del Besòs a la Catalana, i connecta els dos barris. Consistirà en l’ampliació de la vorera, que millorarà l’accessibilitat dels vianants, i la implementació del carril bici, amb un circuit segur per als ciclistes.

Amb motiu de les obres la mobilitat es veurà afectada durant 6 setmanes a partir de dimarts 11 de desembre. Les afectacions seran les següents:

  • El c. de Carmen Amaya romandrà tallat al trànsit en un sentit de circulació del barri de La Catalana cap el barri del Besos fins a finals de gener.

  • La sortida de la C-31 cap a La Catalana i el Besòs també es tallarà al trànsit i l’accés a la Ronda Litoral des de La Catalana estarà tancat.

  • Es garantirà els pas de vianants i ciclistes en un espai compartit, aquests últims hauran d’adaptar la circulació per la vorera.

Sant Adrià de Besòs, 7 de desembre de 2018