IV Premi de Fotografia Isabel Rojas

Els treballs es podran presentar fins al 30 d'octubre d'enguany

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, el Consell Municipal d’Accessibilitat i l’Agrupació Fotogràfica Sant Joan Baptista convoquen el IV Premi de Fotografia Isabel Rojas.

La temàtica d’aquesta edició és cultura, oci i diversitat funcional i els treballs es poden presentar fins al 30 d’octubre de 2021. Podeu consultar tots els detalls sobre el format, calendari, requisits, etc, a les bases del concurs.

Aquest Premi és un homenatge a Isabel Rojas Castroverde, adrianenca que va viure i treballar a Sant Adrià fins a la seva mort a causa de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Va impulsar la creació de l’Arxiu Municipal que porta el seu nom, va lluitar per millorar l’accessibilitat del municipi i per la igualtat d’oportunitats de les persones amb diversitat funcional i va treballar incansablement per visibilitzar l’ELA, recaptar fons per a la recerca de la malaltia i per donar suport a les persones afectades i a les seves famílies. Gran aficionada a la fotografia, aquest concurs és un reconeixement a la Isabel.

Bases en català

Bases en castellà


Sant Adrià de Besòs, 22 de juliol de 2021

arxivat sota: