Ja pots consultar el programa de La Festa Major 2018 amb activitats per a tots els públics

Del 7 fins a l’11 de setembre Sant Adrià tornarà a viure la Festa Major amb un seguit de variades activitats adreçades a totes les edats.

Un cartell impactant per anunciar la Festa Major 2018, obra del departament de Comunicació, ens introdueix en el programa que recull totes les activitats de la Festa.

El món de l’esport adrianenc tindrà un gran protagonisme en aquesta Festa Major; el Pregó anirà a càrrec de Juan Gallardo, president de l’Associació d’Hoquei Línia Tucans i el 10 de setembre se celebrarà la Gala d’homenatge a l’esport adrianenc "SportAdrià", en reconeixement als i les esportistes que han assolit grans fites en la present temporada.

Concerts, festes joves, espectacles, jocs infantils, cultura popular i esports marcaran els principals actes festius de la programació, amb activitats en família com la Festa del Mar i la Festa del Riu, concerts i actuacions pels més joves amb les Festes Radioaktives. La cultura popular també estarà àmpliament representada amb el correfoc, els gegants i els castellers.

Si vols conèixer totes les activitats programades, pots seguir aquest enllaç: Programa de festa Major 2018 o descarregat l'app

arxivat sota: