Ja us podeu inscriure a la III Cursa popular de Sant Adrià per l'ELA

Tindrà lloc el 10 de juny i part de la recaptació es destinarà a la recerca sobre aquesta malaltia

El Club Atletisme La Sansi i l'Ajuntament de la ciutat organitzaran el 10 de juny la III Cursa popular de Sant Adrià per l’ELA . La cursa té una finalitat solidària i part de la recaptació de la inscripció anirà destinada a la recerca de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i a la Fundació Miquel Valls.

El punt de sortida serà la plaça de la Vila, just davant de l’Ajuntament. Hi haurà una cursa popular de 5 km i una altra de 10, que sortiran a les 9.30 h, i una caminada de 3 km, que s’iniciarà a les 11 h, per tal que tothom hi pugui participar. En el marc de l’esdeveniment es faran diferents accions per recaptar el màxim possible. En les dues primeres edicions es van lliurar més de 8.000 € de forma benèfica a l’ELA.

Tant la cursa de 5 km com la de 10 km són totalment planes i puntuaran per a la lliga Championchip i el calendari La Sansi 2018. Tot i que serà una cursa popular, els participants rebran una samarreta tècnica, un estudi plantar gratuït i una bossa d'obsequis dels patrocinadors principals. També tindran avantatges com el seu nom al dorsal, el cronometratge fet amb Championchip, calaixos de sortida segons la marca, avituallament al km 4 i al km 8 i un líquid i un pica-pica a la meta; entrenaments programats, vídeos de sortida i arribada de Corriendovoy, guarda-roba, vestidors i dutxes, pàrquing gratuït, oferta hotelera, més de 2.000 fotografies gratuïtes, assegurances, assistència sanitària i diverses sorpreses i serveis seran altres del avantatges de què podran gaudir els participants i que els permetran passar un bon cap de setmana.

En acabar, es realitzarà un sorteig entre tots els participants, sorteig al qual participaran automàticament amb el seu número de dorsal de la cursa.

Informació i incripcions a www.cursasantadria.com o www.lasansi.com

Sant Adrià de Besòs, 16 d'abril de 2018