Ja us podeu inscriure a la nova edició del Taller de potencialitats personals

Aquest mes de febrer es posa en marxa la 4a edició del Taller de potencialitats personals, organitzat per les àrees de Servei Socials i Promoció Econòmica i el Centre d’Informació i Orientació de la Dona (CIOD), amb la col·laboració del CAP Dr. Barraquer.

Aquest taller va adreçat a persones que estan passant per una fase de malestar personal provocat per problemes econòmics, laborals, familiars, socials, etc. Els objectius de l’activitat són restablir la quotidianitat saludable tant en l’àmbit professional com personal dels participants, reduir la seva necessitat assistencial i alhora promoure la motivació per la formació personal i/o professional i la recerca activa de feina i la integració laboral.

En algun moment de la vida, tothom pot passar per etapes difícils en les quals ens assalta la incertesa i fins i tot arribem a dubtar de la validesa de les nostres capacitats i aptituds. Es tracta de moments de dol, que generen sensació de pèrdua, patiment i desorientació i que si no s’aborden podrien arribar a fer-se crònic. Malgrat tot, moltes vegades aquestes situacions ens serveixen per avançar i ens acaben generant oportunitats.

Els assistents a edicions anteriors del Taller de potencialitats han pogut redescobrir, promoure i ampliar les capacitats que sempre els han acompanyat, valorar-les i afegir noves eines personals als seus propis recursos.

El taller consta de dotze sessions de dues hores que es duran a terme en dotze setmanes consecutives.

Les persones interessades en aquesta nova edició es poden adreçar a un dels serveis següents: Serveis Socials, Servei d'Informació i Orientació Laboral (SIOL) de l’Àrea de Promoció Econòmica, CIOD o al metge de capçalera del CAP.


Sant Adrià de Besòs, 4 de febrer de 2019