L’ Ajuntament continua la col·laboració amb la Fundació Formació i Treball

El consistori donarà 15.000 € per a lliuraments d’articles de primera necessitat (mobles i roba) destinats a persones amb dificultats econòmiques
L’ Ajuntament continua la col·laboració amb la Fundació Formació i Treball

Foto: www.formacioitreball.org

L’ Ajuntament ha renovat un any més la col·laboració amb la Fundació Formació i Treball mitjançant la signatura d’un conveni que estableix una aportació municipal de 15.000 € per al projecte de lliuraments socials d’articles de primera necessitat de la Fundació.

Amb aquest ajut Formació i Treball facilitarà els bens disponibles (mobles i roba) a persones del municipi, derivades pels Serveis Socials de l’Ajuntament, que no poden adquirir-los per la seva situació econòmica.

Els Serveis Socials municipals tenen com a objectiu assegurar, dins de les seves competències, la cobertura de les necessitats bàsiques dels ciutadans i ciutadanes de Sant Adrià i una de les eines per assolir-ho és la cooperació amb entitats socials. Un exemple és la col·laboració amb la Fundació Formació i Treball, una entitat sense afany de lucre, amb la que es treballa des de fa temps per donar suport a persones amb dificultats d’autonomia i d’inserció social.

Sant Adrià de Besòs, 18 de juliol de 2019