L’adrianenc Jonathan Álvarez participa aquests dies al Campionat d’Europa de Lluites Olímpiques

Es tracta d’un preparatori en vistes als classificatoris que tindran lloc dintre d’uns mesos i que podrien suposar la seva passe a les Olimpíades de Tokio 2020. Sergio Avellaneda, de només 20 anys, també representarà Espanya al campionat mundial d’aeròbic BAKU 2020, a l’Azerbayán.
L’adrianenc Jonathan Álvarez participa aquests dies al Campionat d’Europa de Lluites Olímpiques

Jonathan Álvarez

Sant Adrià de Besòs es troba en un moment clau a l’àmbit esportiu, amb joves promeses que despunten a nivell mundial. L’últim d’ells és Jonathan Álvarez, de 24 anys, que ja es troba a Roma per participar aquests dies al Campionat d’Europa de Lluites Olímpiques.

El campionat és un preparatori per als classificatoris que es celebraran dintre d’uns mesos i podrien suposar la passe a les Olimpíades per a Jonathan. L’esportista, de només 24 anys, porta dedicant-se a la modalitat de lluita des dels 4 i té interès en dedicar-se professionalment a aquest món en un futur.

Sergio Avellaneda, també destacat

Jonathan no és l’únic esportista adrianenc destacat. A l’àmbit de l'aeròbic, Sergio Avellaneda també es prepara per representar Espanya al campionat mundial BAKU 2020, a la modalitat aeròbic del 24 al 26 de maig a l’Azerbayán.

Sergio ha participat els últims anys en totes les competicions internacionals europees i mundials, a més, l’any passat va competir en la categoria de Grup en les segones olimpíades olímpiques celebrades a Minsk, quedant en 5a posició.

Amb només 20 anys i estudiant de Comunicació Audiovisual, porta dedicant-se a aquest esport des de que va complir 11 anys. Entrena 14 hores setmanals i té molt clar que seguirà desenvolupant la seva passió esforçant-se ‘fins que el cos aguanti’ i no tanca portes a ser entrenador algun dia. Pel moment, té voluntat de seguir a la Selecció espanyola, com ho ha fet des de 2015.

La ciutat de Sant Adrià de Besòs té altes expectatives en aquests dos esportistes i els desitja molts èxits en els reptes futurs que els esperen.