L’adrianenc Sergio Avellaneda representarà Espanya al campionat mundial d’aeròbic BAKU 2020

Tindrà lloc a Azerbayán, del 24 al 26 de maig de 2020. Sergio ha participat els últims anys en totes les competicions internacionals europees i mundials, a més, l’any passat va competir en la categoria de Grup en les segones olimpíades olímpiques celebrades a Minsk, quedant en 5a posició.
L’adrianenc Sergio Avellaneda representarà Espanya al campionat mundial d’aeròbic BAKU 2020

El jove veí de Sant Adrià, Sergio Avellaneda

Sant Adrià de Besòs torna a destacar pels seus excel·lents esportistes. El jove veí Sergio Avellaneda representarà Espanya al campionat del món d’aeròbic BAKU 2020, a l’Azerbayán, del 24 al 26 de maig de 2020.

Disputarà a les modalitats Parella, Trio i Aerodance en aquesta prova que comptarà amb la participació de 23 països. Sergio ja ha participat els últims anys en totes les competicions internacionals europees i mundials, a més, l’any passat va competir en la categoria de Grup en les 2es olimpíades olímpiques celebrades a Minsk, quedant en 5a posició.

Sergio, de només 20 anys i estudiant de Comunicació Audiovisual, porta dedicant-se a aquest esport des de que va complir 11 anys. Entrena 14 hores setmanals i té molt clar que seguirà desenvolupant la seva passió esforçant-se ‘fins que el cos aguanti’ i no tanca portes a ser entrenador algun dia. Pel moment, té voluntat de seguir a la Selecció espanyola, com ho ha fet des de 2015.

La ciutat de Sant Adrià de Besòs té altes expectatives en aquest veí seu i li desitja una propera victòria a Azerbayán.