L’ Ajuntament comença l’emissió en directe de les sessions del Ple

Des d’avui els ciutadans i ciutadanes de Sant Adrià podran seguir en directe , amb imatge i so, el desenvolupament del Ple municipal a través del seu ordinador, tauleta o telèfon mòbil.

L’Ajuntament retransmetrà en directe per streaming les sessions de Ple. La primera emissió s’oferirà avui 26 de novembre amb motiu de la sessió ordinària convocada a les 19 h. El debat i la votació es podran seguir a temps real a través de la plataforma de YouTube, a la qual es podrà accedir directament des d'aquest web municipal.

L’ eina oferirà a més a més la possibilitat de visionar de nou les sessions plenàries ja que, posteriorment, des de l'Ajuntament s’arxivaran a la pàgina web. Un cop tractats i indexats els vídeos, el nou sistema permetrà a l’usuari escollir un dels punts de la sessió, conèixer el número d’intervencions per partit polític i regidor/a o el temps de cada torn de paraula. També podrà cercar les intervencions de cada regidor i regidora.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament de Sant Adrià dóna un pas endavant per promoure la transparència i l’accés dels ciutadans i ciutadanes a la informació.

Sant Adrià de Besòs, 26 de novembre de 2018