L’ Ajuntament contracta 33 persones a través de plans d’ocupació de l’ AMB i del SOC

L’Ajuntament de Sant Adrià ha iniciat la contractació de 33 persones a través de dos plans d’ocupació: el pla “Suport a l’educació” de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el pla “El Fons social Europeu inverteix en el teu futur” del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)”, subvencionat per la Generalitat de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Les 7 persones del pla de l’AMB van començar a treballar el passat mes de desembre i han estat contractades per 6 mesos: 4 peons que fan tasques de manteniment en els patis d’escoles públiques del municipi; 1 tallerista i un 1 tècnic per posar en marxa l’Escola d’Oportunitats, adreçada a estudiants que es queden fora del sistema educatiu; i 1 conserge de reforç a les activitats extraordinàries a les diferents escoles.

De les 26 persones del pla del SOC, 4 ja estan treballant des del mes de desembre fent tasques administratives i la resta (19 peons i 3 auxiliars administratius) començaran el seu contracte el proper 24 de gener. Els contractes seran de 6 o 12 mesos. Els participants són persones aturades de llarga durada, dones aturades sense prestació i preferentment víctimes de violència de gènere i persones més grans de 55 anys amb dificultats d’inserció laboral.

Sant Adrià de Besòs, 10 de gener de 2018