L’espectacle del Beach Wrestling arriba a Sant Adrià de Besòs

La platja de Sant Adrià de Besòs serà l’escenari de la primera edició d’una competició esportiva pionera que reunirà als millors lluitadors de Catalunya

El proper 5 d’octubre els millors lluitadors de Beach Wrestling de Catalunya es citen a la Platja de Sant Adrià de Besòs per gaudir d’una jornada d’emoció i adrenalina de la mà del Consell Esportiu del Barcelonès Nord (CEBN).

En col·laboració amb el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i la Federació Catalana de Lluita Lliure (FCLL), el CEBN posa en marxa la primera edició d’una iniciativa pionera al territori català que té com a objectiu oferir al públic el millor espectacle del Beach Wrestling.

A partir de les 10h del proper 5 d’octubre, els lluitadors, dividits en 5 categories (50 kg, 60kg, 70 kg, 80kg, 90kg i +90kg), competiran sota les regles oficials de la UWW. Per dictaminar el guanyador de cada combat, els lluitadors hauran d’aconseguir tres punts en un duel que tindrà una durada màxima de tres minuts.

La participació a la competició està oberta a tots aquells lluitadors amb llicència en vigor amb la FCLL. La data límit d’inscripció és el 3 d’octubre a la plataforma online de la FCLL.

Sant Adrià de Besòs, 23 de setembre de 2019