La campanya Adopta'm segueix en marxa

Cada any el Centre Comarcal d'Atenció als Animals de Companyia del Barcelonès Nord (CCAAC) recull desenes de gossos abandonats dels quals té cura a l'espera que trobin una segona oportunitat en alguna llar.

Just abans de Nadal es va iniciar la campanya Adopta’m. Em fas un lloc a la teva vida? per prevenir les compres compulsives de mascotes durant les festes i incentivar l’adopció com a primera opció per adquirir un animal. Tenir un animal a casa és molt gratificant i malgrat cada cop hi ha una major sensibilització sobre la tinença responsable d’animals de companyia, continuen havent-hi abandonaments durant tot l’any.

Es per això que cal seguir amb la prevenció de l’abandó animal, que està tipificat com una infracció greu o molt greu segons l’ordenança municipal, recordar la necessitat d’identificar i censar a l’ajuntament els gossos, gats o fures i mantenir totes les precaucions per no perdre l’animal.

I recordeu, que si esteu buscant una mascota, al web del CCAAC podreu consultar els animals que tenen actualment allotjats i que esperen ser adoptats. Tots els animals estan sotmesos a un control veterinari i són uns excel·lents companys: http://atencioanimals.barcelones.cat/cat/adoptam.php

Més informació:

CCAAC: Tel. 93 465 52 24 . Camí dels Xiprers, s/n, a l’àrea del cementiri de Pomar, de Badalona.

Sant Adrià de Besòs, 8 de gener de 2019

arxivat sota: