La Festa Major 2017 arriba amb propostes per a tots els públics

Com en edicions anteriors s’ha apostat per un ampli i divers ventall d’activitats adreçat a totes les edats

Del 7 a l’11 de setembre Sant Adrià viurà novament la seva Festa Major. El programa continuarà la línia dels darrers anys i oferirà activitats per a tots els col·lectius (grans, petits, joves, famílies..) i de tot tipus (lúdiques, esportives, culturals...).

L’esport tornarà a ser el protagonista del pregó, que comptarà amb la presència del primer equip del Club Bàsquet Femení Sant Adrià, el qual ha ascendit a la primera divisió la temporada 2016-2017 i ha assolit la màxima categoria de la Lliga Femenina 1. L’èxit d’aquestes jugadores contribueix a fer visible l’esport femení i a donar-li projecció, alhora que és una mostra de la solidesa que té l’esport de base de Sant Adrià.

Pel que fa a la programació no hi faltaran les activitats per compartir en família en escenaris privilegiats de la ciutat:  la Festa del Mar i la Festa del Riu. La Rambleta serà el lloc de trobada dels més joves, amb les Festes Radioaktives. La cultura popular també hi serà present amb actuacions castelleres, gegants, correfoc... Molt recomanable la tercera Ruta-Tapa de Sant Adrià per gaudir de la millor gastronomia de la ciutat, en aquesta edició hi participaran els bars i restaurants de Sant Adrià Nord  (des del barri antic fins a l'autopista) i de Sant Joan Baptista.


 

Sant Adrià de Besòs, 1 de setembre de 2017